ΤΟ ΣΚΑΦΟΣΕνα νέο πολυτελές σκάφος 140 θέσεων, χωρισμένο στο ανώτερο κατάστρωμα, στο εσωτερικό σαλόνι και στο υπαίθριο σαλόνι. Ταξιδεύει πάνω από τις θάλασσες της Χαλκιδικής με προγραμματισμένες κρουαζιέρες και με πλήρη ναύλωση (Vip Cruises) στα δρομολόγια και τα σημεία που έχουν επιλέξει οι επιβάτες της.

Οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες είναι είτε με θρησκευτικό χαρακτήρα, είτε με την κρουαζιέρα του Αγίου Όρους, είτε με θαλάσσιες κρουαζιέρες, εκδρομές που επισκέπτονται εξωτικές παραλίες για κολύμπι και χαλάρωση.

Οι χώροι του σκάφους είναι ιδανικοί τόσο για άτομα όσο και για ομάδες, επιλέγοντας τον προορισμό που επιθυμούν για κάθε περίπτωση. Η Καλυψώ εμπνέεται από το σκάφος του Ζακ-Ίβ Κουστώ και ονομάστηκε έτσι από τον Στάθη Ψυχογιό, ιδιοκτήτη της.

Πρόκειται για ένα όραμα που έκανε πραγματικότητα μέσα από την αγάπη και το πάθος που έχει για τα χρόνια της θάλασσας και του κόσμου της.

Ο καπετάνιος, ο ιδιοκτήτης, και εμείς οι κάτοικοι της «Καλυψώ» θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο σκάφος και να ευχηθώ ένα ωραίο θαλάσσιο ταξίδι μαζί μας!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ