ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣΗ περιήγηση στην Ιερή Πολιτεία του Αγίου Όρους είναι ένα ταξίδι μοναδικό στον χρόνο και στον χώρο, ένα πνευματικό ταξίδι στην μακραίωνη και πλούσια ιστορία του Ορθόδοξου Μοναχισμού. Επιλέξτε μια απο τις ακόλουθες κρουαζιέρες μας γύρω από την υπερχιλιόχρονη αυτή πνευματική παλαίστρα και βιώστε μια μοναδική εμπειρία ζωής ταξιδεύοντας με έναν μικρό αριθμό συνεπιβατών, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Κρουαζιέρα #1: Περιήγηση στο Άγιο Όρος

Το Άγιο Όρος είναι ένας διαχρονικά ιερός τόπος, που με την ηρεμία, την πνευματική γαλήνη και την παρθένα φυσική ομορφιά του, εκπέμπει μια αύρα που κατακλύζει τις αισθήσεις χαρίζοντας στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες που παραμένουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη του.

Τα Βυζαντινής αρχιτεκτονικής μοναστήρια, άλλα σκαρφαλωμένα σε τεράστιους βράχους και άλλα οχυρωμένα πίσω από ψηλά τείχη που θυμίζουν κάστρα, ατενίζουν αγέρωχα το Αιγαίο πέλαγος για πάνω από 1000 χρόνια, προσφέροντας μια όαση ομορφιάς, ηρεμίας και ψυχικής ανάτασης.

Διαβάστε περισσότερα

Κρουαζιέρα #5: Περιήγηση στο Άγιο Όρος με προσκύνημα Ιερών Λειψάνων

Το Άγιο Όρος θα σας καταπλήξει χάρη στη διαχρονική και συγκινητική του ατμόσφαιρα. Τα Βυζαντινά μοναστήρια και Σκήτες που διατηρούνται ανέγγιχτα από το πέρασμα των αιώνων και η ασύγκριτη φυσική ομορφιά που τα περιβάλλει, δημιουργούν έναν συνδυασμό που αιχμαλωτίζει τη ματιά και απορροφά όλη την προσοχή του κάθε επισκέπτη.

Αν τώρα προσθέσετε και την μοναδική εμπειρία Ιερών λειψάνων που έρχονται πάνω στο πλοίο αποκλειστικά για εσάς, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα, μια πανδαισία εικόνων και συναισθημάτων που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας.

Διαβάστε περισσότερα