ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ #7: Ηλιοβασίλεμα & Βραδινή Αμμουλιανή


ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ #7: Ηλιοβασίλεμα & Βραδινή Αμμουλιανή. Αναχώρηση απο Ουρανούπολη.

Μια ξεχωριστή κρουαζιέρα που υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις σας, ολοκληρώνοντας την ημέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε αναζητάτε μια μοναδική, άκρως ρομαντική εμπειρία με το ταίρι σας είτε απλά να χαλαρώσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας, η κρουαζιέρα αυτή θα σας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 19:30 από την Ουρανούπολη και αφήνοντας πίσω μας το γραφικό αυτό λιμανάκι κατευθυνόμαστε προς την Αμμουλιανή. Καθώς πλέουμε κατά μήκος της βορειοανατολικής ακτογραμμής του νησιού έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικές πανοραμικές εικόνες του μικρού αλλά παραδοσιακού αυτού νησιού, το οποίο είναι και το μοναδικό που κατοικείται σε ολόκληρη την Χαλκιδική. Στη συνέχεια έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ποτήρι τοπικό, παραδοσιακό Αγιορείτικο κρασί, ενώ ταυτόχρονα θαυμάζετε το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και τους εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς που δημιουργούνται στον ουρανό του Σιγγιτικού κόλπου καθώς ο ήλιος χάνεται σιγά σιγά πίσω από τους ορεινούς όγκους του Κάκαβου και του Στρατονικού όρους.

Μετά το ηλιοβασίλεμα κατευθυνόμαστε στο λιμάνι της Αμμουλιανής όπου αφού αποβιβαστείτε από το πλοίο έχετε δυο περίπου ώρες ελεύθερο χρόνο για μια βραδινή εξερεύνηση του μοναδικού οικισμού του νησιού. Περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια, δοκιμάστε τοπικές θαλασσινές λιχουδιές στις παραδοσιακές ταβέρνες ή απλά επιλέξτε ένα από τα παραλιακά μπαράκια για ένα ποτό ή κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. 

Μπορεί η Αμμουλιανή να μην έχει την αίγλη των πασίγνωστων και φημισμένων Ελληνικών νησιών του Αιγαίου, δεν παύει όμως να αποτελεί το μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής, προσφέροντας μια όαση μοναδικότητας αλλά και αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις σε κάθε επισκέπτη.

Η κρουαζιέρα μας ολοκληρώνεται στις 22:30 με την επιστροφή μας στο λιμάνι της Ουρανούπολης.


Επιβιβαστείτε σε ένα ταξίδι με πυξίδα τον ρομαντισμό, την ηρεμία αλλά και την πανδαισία κλασικών καλοκαιρινών εικόνων από ένα Ελληνικό παραδοσιακό νησί. Και όλα αυτά πάνω σε ένα καινούργιο, σύγχρονο πλοίο με έμφαση στην ποιότητα και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.Πληροφορίες        Περιλαμβάνει
       Highlights
 • Διάρκεια: 3 ώρες
 • Ημέρα: Κάθε Σάββατο
 • Λιμάνι αναχώρησης: Ουρανούπολη
 • Ώρα αναχώρησης: 19:30
 • Ώρα επιστροφής: 22:30
 • Απολαύστε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία κρουαζιέρας με ένα καινούριο υπερσύγχρονο πλοίο και χωρίς μεγάλο αριθμό συνεπιβατών
 • Ένα δωρεάν ποτήρι κρασί
 • Ελεύθερος χρόνος για εξερεύνηση της βραδινής Αμμουλιανής
 • Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με ένα δωρεάν ποτήρι κρασί
 • Αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς διασκέδασης και χαλάρωσης
 • Χαλαρώστε στο σκάφος και τραβήξτε φωτογραφίες από το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα
 • Μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες σε ένα παραδοσιακό Ελληνικό νησί

Η κρουαζιέρα "Ηλιοβασίλεμα & Βραδινή Αμμουλιανή" εκτελείται κάθε Σάββατο στις 19:30 από το λιμάνι της Ουρανούπολης.