ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ #8:


Μια 2ωρη απόδραση για μπάνιο, χαλάρωση και διασκέδαση στην φημισμένη παραλία "Αλυκές" της Αμμουλιανής ή στα νησάκια Δρένια (Γαιδουρονήσια)ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ #8: "Στιγμές καλοκαιριού". Αναχώρηση από Ουρανούπολη.

Αν αναζητάτε μια αυθεντική καλοκαιρινή εμπειρία σε ονειρικές παραλίες που μόνο η Χαλκιδική μπορεί να προσφέρει, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Απολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς, στιγμές γεμάτες παιχνίδια στη θάλασσα, στιγμές οικογενειακές ή παρέα με φίλους...Στιγμές Καλοκαιριού!

 

Η σύντομη αλλά άκρως διασκεδαστική αυτή κρουαζιέρα εκτελείται κάθε Τετάρτη με ώρα αναχώρησης στις 14:00 από το λιμάνι της Ουρανούπολης. 15 περίπου λεπτά μετά την αναχώρησή μας φτάνουμε στην παραλία "Αλυκές" η οποία βρίσκεται στην δυτική πλευρά του νησιού, που βλέπει προς τη Σιθωνία. Μετά την πρόσδεσή μας στην προβλήτα της παραλίας, έχετε 2 περίπου ώρες ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, σε μια υπέροχη παραλία που αποτελεί σήμα κατατεθέν του νησιού.

Οι Αλυκές είναι μια άκρως οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bar, ταβέρνα και αναψυκτήριο. Και φυσικά μια υπέροχη παραλία με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, χωρίς μεγάλο βάθος κάτι που την μετατρέπει σε ιδανικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά και όχι μόνο.

Απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο, χαρείτε τα παιχνίδια στη θάλασσα, χαλαρώστε σε μια ξαπλώστρα ή απολαύστε ένα κοκτέιλ ή μια παγωμένη μπύρα δίπλα στη θάλασσα. Κι αν είστε από αυτούς που προτιμούν την ησυχία, απομακρυνθείτε λίγο από το πλήθος και βρείτε ένα πιο ήρεμο μέρος της τεράστιας αυτής παραλίας για να χαρείτε τη θάλασσα και τον ήλιο, μακριά από τη φασαρία. Οι επιλογές αμέτρητες και ότι κι αν επιλέξετε το βέβαιο είναι ότι το εκπληκτικό αυτό μέρος θα σας χαρίσει ορισμένες από τις πιο ανεξίτηλες αναμνήσεις των φετινών σας διακοπών.

Μετά από δυο ώρες γεμάτες ήλιο, θάλασσα και καλοκαιρινή ανεμελιά σε έναν κλασικό Ελληνικό προορισμό, επιστρέφουμε στην Ουρανούπολη όπου ολοκληρώνεται στις 16:00 η διασκεδαστική αυτή κρουαζιέρα.


 

Πληροφορίες        Περιλαμβάνει
       Highlights
  • Ημέρα: Κάθε Τετάρτη
  • Λιμάνι αναχώρησης: Ουρανούπολη
  • Ώρα αναχώρησης: 14:00
  • Ώρα επιστροφής: 16:00
  • Απολαύστε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία κρουαζιέρας με ένα καινούριο υπερσύγχρονο πλοίο και χωρίς μεγάλο αριθμό συνεπιβατών
  • Εξοπλισμός μπάνιου
  • Αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς διασκέδασης και χαλάρωσης
  • Μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες απο ένα κλασσικό Ελληνικό νησί

Η κρουαζιέρα "Στιγμές Καλοκαιριού" εκτελείται κάθε Τετάρτη στις 14:00 από το λιμάνι της Ουρανούπολης.